El 23 d'abril Sant Jordi, és una diada molt desitjada pels catalans, en la qual es festeja la cultura i l'amor, concretament es regalen llibres i roses a totes les persones estimades, nosaltres com cada any estarem presents a la Plaça Catalunya de Barcelona (just a la cantonada Passeig de Gràcia - Ronda Sant Pere) amb la nostra paradeta per vendre llibres i roses, que ens permetran destinar els beneficis els infants dels nostres centres, us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Aquest passat dilluns de pasqua, els infants dels nostres centres varen poder gaudir de la tradició de les mones, gràcies a les donacions de diferents amics solidaris, que es dediquen a confeccionar aquest pastís tant tradicional.

Davant els fets ocorreguts el passat dia 1 d'octubre a diversos punts a Catalunya, des de l'Associació Asteroide B-612 condemnem total i enèrgicament la violència emprada per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil Espanyola davant una manifestació cívica i pacífica.

El curs "Violencias: prevención y tratamiento desde una perspectiva sistèmica" es realitzarà a Barcelona el dia 27 de juliol de 2017.

Cliqueu aquí si voleu més informació al respecte del programa i la ubicació.

El dissabte 1 d'abril al matí, la Fundació Concepció Juvanteny, organitza una Conferència al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, en la qual parlaran Montserrat Juvanteny, Presidenta de la Fundació, i Emilio Calatayud, jutge de menors de Granada. Més Informació.

 

Aquest passat 7 d'octubre vam rebre la resolució per la qual estem inscrits en el Registre de grups d'interès de l'Administració de la Generalitat i del seu sector públic. Segons aquesta resolució l'Associació Asteroide B-612 estarà identificada amb el número 605.

El passat dia 15 de juny a TVBADALONA.XIPTV.CAT es va entrevista a la nostra presidenta Montserrat Juvanteny Juvanteny, conjuntament amb Josep Clos del Cor Carlit.

El passat dia 21 d'abril a l'Hotel Joan Carles I, vam celebrar el nostre sopar benèfic amb l'assistència de 200 persones, a les quals volem donar les gràcies en nom de tots els infants que estan als nostres centres, així com a les famílies acollidores que els acompanyen i ajuden en el seu creixement personal.

Ens complau informar-vos de que aquest proper dijous 21 d'abril es celebrarà el 6è Sopar Benèfic de la Fundació Concepció Juvanteny, entitat amb la qual treballem conjuntament amb molts projectes, i amb la que compartim l'objectiu de defensar els drets dels infants.

Un cop més, hem compartit una tarda amb el Dr. Walt Whitman, qui ens ha omplert de la seva energia i vitalitat!
Tenir-lo entre nosaltres és un privilegi que sempre ens deixa amb ganes de més.
Esperem poder veure'ns molt aviat. Gràcies per TOT!

Actualitat

On som

Adreça

 

Carrer Narcís Monturiol 169-175 Baixos 08902 L'Hospitalet de Llobregat - BARCELONA

932 186 864 - 932 635 021 (Fax)

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.asteroide-b612.org